top of page

קהילת אניגמה

ציבורי·21 משתתפים

ברוכות הבאות

זהו פוסט ניסיון.... מישהי כאן בנינו ניהלה בעבר פורום?

כזו אני קופצת למים ואז לאט או מהר לומדת לשחות. שמעו אין לי שיפוטיות על עצמי אם לפעמים לא הולך, אז אני פשוט עוצרת , נושמת , צפה קצת על הגב, מעכלת וממשיכה קדימה.

אז מה אני רוצה? אני רוצה שכולנו נלמד זו מזו , נעניק כוחות, נחלוק כאב, שמחה, עצב. נשאל שאלות ונאפשר לעצמנו להיתמך על ידי הקבוצה ולתמוך בחברותינו.

היום חברה שאלה אותי אם אני לא מפחדת לעשות את הדבר הגדול הזה, להשיט ספינה כזו, האם אני לא מפחדת להיכשל, לדשדש, ליפול - עניתי לה שברורררררררררררר !!!!!!

יש בי לחישה של פחד , אבל למדתי לעבוד עם הפחד, הוא לא מנהל אותי, אשמח ללמד גם אתכן לא לעצור כשפוחדים.

מענין אותי מה אני אלמד מכן, כל אישה עולם ומלואו, כמה שלימדתי , תמכתי והדרכתי נשים כמטפלת מנוסה , תמיד תמיד גם למדתי מהמטופלות שלי.

הלב שלי פתוח ויש בי אמונה, ולמרות שאנו נמצאות בתקופה שיש בה מלא כיווץ ופחד, דווקא עכשיו בא לי לסמוך, לסמוך חזק, עליכן, עלינו, שנצליח. אני לא יכולה לעשות את זה לבד, אני לא מחפשת להיות גורו, אני רוצה שהמרחב שלנו יהיה שלנו, אני הקרקע, המבנה, האחזקה אבל הלב הפועם הוא כולנו יחד.

תחשבו רגע שמישהי תעבור דירה וכמה יקפצו לעזור, שמישהי תתגרש וכמה ימשכו אותה החוצה למסעדה טובה, שמישהי תרגיש שבא לה חו"ל ותעלה כאן פוסט וכמה יצטרפו. זה יכול להיות מרחב מחבק של החיים, אם רק נסכים להעניק מעצמנו, לסמוך על ההתחלה הזו, לתת זמן לבניית האמון הזו שלנו זו בזו. כשאני משקיעה כאן שעות על להזמין, לבנות עמודים, לשלוח מיילים, להקים קבוצות, אני באמון, אני באמון והרי אם נרשמו כבר 44 נשים , כפי הנראה שיש כאן איזושהי קריאה איזשהו צורך שמסונכרן עם כולן, בואו נגלה יחד מהו, בואו ניתן לזה מקום וזמן בחיים שלנו.

מקום וזמן להתפתחות.

שלבים ראשונים - נבנה לנו מסגרת של נהלים שישמרו עלינו, ניצור אחידות ונהיה רגישות זו לזו. נחשוב יחד מה מקובל ומה לא מקובל. אני יכולה לבנות כזה בבינה מלאכותית בשניה אבל אני רוצה אותנו, את הנשים המשובחות האלה שנרשמו , אתכן שאני מכירה ולא מכירה, אני רוצה להכיר!! אני רוצה שתכירו. טוב אז...

מי שקראה עד כאן שתכתוב בתגובה את השם שלה ומינימום מילה אחד שעלתה בה כשקראה את הפוסט הראשון הזה, מילה אחת, או מחשבה אחת, או פחד אחד, או חזון אחד לקהילה שלנו.

שכל אישה ואישה בה הולכת להתפתח ולגדול ולהגשים ולהרחיב את עצמה אל עבר החלומות שלה, זה אולי יהיה החלום המשותף שלנו.

כבר אוהבת

ומתה לפגוש

שלכן ערין 🌱

שמחה להיות חלק

מי אנחנו

ברוכות הבאות לפורום קהילת אניגמה, מרחב ייחודי לנשים מתפתחות ...

משתתפים

bottom of page